Vinnies Amsterdam | Good.home.food

Vinnies Amsterdam | Good.home.food

Vinnies Amsterdam

Niet zo lang geleden moest ik studeren voor mijn yogaexamen. Als vanouds kreeg ik last van examenstress, dus ik moest hoog nodig het huis uit. Ik besloot buiten de deur te gaan studeren onder het genot van een maaltijd en een kalmerende muntthee. Ik streek neer bij groene hotspot VINNIES Amsterdam. Met haar typische huiskamersfeer was VINNIES dé ideale locatie om een middagje te studeren!

Good.food.

 

Bij VINNIES verkopen ze good food. Good, want alle producten zijn lokaal, duurzaam en fair trade. Good, want ze werken met seizoensproducten, omdat dat duurzaam is. En good, want alle producten zijn vers en home made. Zo verkopen ze bij Vinnies bijvoorbeeld ook broden en die zijn allemaal in eigen keuken gemaakt.

Vinnies Amsterdam

Wat VINNIES een extra pré geeft, is dat ze een gevarieerde kaart hebben. Je kan er terecht voor zowel je ontbijt als lunch. Alle gerechten op de kaart zijn lekker en gezond! Ook als je glutenvrij of veganistisch eet, kan je trouwens goed terecht bij VINNIES!

Tijdens mijn studiemiddag bij VINNIES besloot ik voor de gevulde aubergine te gaan. De variant die ik koos, was niet vegan. Maar de vriendelijke dame die mijn bestelling opnam, heeft ervoor gezorgd dat ik een veganistische variatie kreeg. Die was heer-lijk!

Vinnies Amsterdam

Good.vintage.meubels.

 

Nu had ik het al over de huiselijke sfeer die VINNIES typeert. Dat komt mede doordat VINNIES is ingericht met allerlei vintage meubels, die bovendien ook te koop zijn! Tafels, stoelen, lampen en natuurlijk een fiets! Allemaal te koop! Bij VINNIES kan je dus shoppen terwijl je buiten de deur eet! Hoe leuk is dat?!

Vinnies Amsterdam

Go.check.it.out.

 

Mocht je binnenkort in de buurt zijn, dan raad ik je zeker aan om een bezoekje te brengen aan VINNIES. Ze hebben op dit moment twee locaties in Amsterdam. Eén aan de Haarlemmerstraat 46 HS en één aan de Nieuwezijds Kolk 33 HS. Binnenkort openen ze nog een derde locatie in de Rivierenbuurt in Amsterdam!

Op hun website vind je meer informatie en het menu!

Kende jij VINNIES al?

Volg:

4 Reacties

  • Avatar for Hailey 12 augustus 2016 / 09:46

   Ja! Het is echt een heel erg leuk tentje! De aankleding is ook heel erg mooi!

 1. Avatar for Desi 14 augustus 2016 / 17:44

  Oei dit klinkt goed! Klinkt als een heel fijn adres om een keer langs te gaan.

  • Avatar for Hailey 15 augustus 2016 / 23:19

   Ja! Dat kan ik je zeker aanraden! Het is een heel fijn tentje met aardige mensen, een leuke inrichting en een vega vriendelijke kaart!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *