Things I liked, Things I loved – november 2017

Things I liked, Things I loved – november 2017

FullSizeRender 3 - Things I liked, Things I loved - november 2017

De maand november is voor mijn gevoel voorbij gevlogen! Wat mij betreft niet per se iets slechts, want dat betekent dat het bijna Sinterklaas en Kerst is én dat ik bijna naar Thailand ga! Joehoe! In november mocht ik een heleboel leuke dingen doen. Het lukt helaas niet om over alles een aparte blog te schrijven. Gelukkig heb ik hiervoor een oplossing bedacht: een nieuwe categorie “Things I liked, things I loved!”. Hierbij de eerste editie met een overzicht van de te gekke dingen die ik deed in november 2017!

Fair Wear Foundation Conference met Katharine Hamnett

kathaine hamnett - Things I liked, Things I loved - november 2017

Deze maand bezocht ik de Fair Wear Foundation conference. De Fair Wear Foundation is een organisatie die zich wereldwijd inzet voor betere arbeidsomstandigheden in de kledingindustrie. Tijdens deze conferentie was de Britse mode-icoon en activiste Katharine Hamnett te gast.

Je kunt Katharine Hamnett kennen van haar t-shirts met iconische slogans zoals “CHOOSE LIFE”, “Ban Pollution” and “ No More Fashion Victims”. Al sinds de jaren ’80 bestormt Katharine de markt met haar collecties die bijdragen aan meer bewustwording rondom verschillende maatschappelijke en politieke thema’s. Het shirt met de tekst “No More Fashion Victims” was een van de eerste controversiële campagnes om bewustwording te creëren over misstanden in de kledingindustrie.

Tijdens de conferentie sprak Katharine over haar weg van onbewuste fashion designer naar een voorvechter van duurzame en eerlijke mode. Daarnaast had ze het over wat volgens haar nodig is om de mode-industrie te verbeteren: strengere wetgeving om ‘de mensen te beschermen die onze kleding maken’.

Heel tof om Katharine te horen spreken en haar van dichtbij te bewonderen!

Lancering van de yogakledinglijn van The Green Happiness, Mygreenhappiness.com

FullSizeRender 2 - Things I liked, Things I loved - november 2017

Deze maand lanceerden de dames van The Green Happiness hun nieuwe online platform Mygreenhappiness.com. Hier helpen ze je met je weg naar een bewuste levensstijl. Naast recepten vind je hierop ook tips over hoe je een gezonde levensstijl aanneemt! Heel leuk! In het verlengde daarvan hebben ze in samenwerking met I Love Yoga twee yogabroeken op de markt gebracht. Beide zijn gemaakt van gerecyclede PET-flessen.

Yogales bij The Breathing Space

FullSizeRender - Things I liked, Things I loved - november 2017

Er is een nieuwe yogastudio geopend in Amsterdam, genaamd The Breathing Space! Hierover vertel ik je later meer, maar ik volgde hier deze maand een te gekke les! Heer-lijk!

Lifestyle lab van Miss Publicity

D684D4D3 EC41 4E1F BEAD 8354F76F8DCD - Things I liked, Things I loved - november 2017

Oké, stiekem vond de Lifestyle Lab vorige maand plaats. Maar dat maakt het niet minder liked and loved! Tijdens de Lifestyle Lab kon de pers kennis maken met allerlei interessante merken. Zo kon je onder andere het merk van Katja Schuurman, Return to Sender, bekijken. Ook kon je vegan havermout proeven van het merk Lima. Het was een interessante middag waarbij ik een aantal leuke nieuwe duurzame merken heb mogen ontdekken!

22859989 1729025247131474 4816260424014179322 o - Things I liked, Things I loved - november 2017

Wat heb jij allemaal gedaan in november?

 

Volg:
Share:

2 Reacties

  1. Avatar for Mariëlle 30 november 2017 / 08:53

    Wat super tof allemaal! Ik ben begonnen bij mijn nieuwe job, ook erg leuk 🙂

  2. Avatar for Jessica J. 30 november 2017 / 11:09

    Katharine Hamnett klinkt als een erg inspirerend persoon. Hoe mooi is die yogabroek?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *