The Good Elite Event

The Good Elite Event Yelp

Als jij een echte weldoener bent en houdt van goede initiatieven, dan moet snel verder lezen! Er komt namelijk een dijk van een Yelp event aan, die je niet mag missen!

In samenwerking met Good Hotel en een tal van andere goede bedrijven (zoals Tony Chocoloney en Brouwerij De Prael) organiseert Yelp op donderdag 31 maart 2016 The Good Elite Event. Tijdens dit evenement krijg je de mogelijkheid om kennis te maken met groene en originele bedrijven uit de regio Amsterdam. Al deze bedrijven hebben met elkaar gemeen hebben is dat zij de missie hebben “om goed te doen”.

Wie doen er mee?

 

Tijdens The Good Elite Event is er van alles te doen, zien en beleven. Zo is er een bier- en chocolade proeverij, verzorgd door Brouwerij De Prael en Tony Chocolonely. De heerlijke fair trade chocolade van Tony Chocolonely is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Nederland. Brouwerij De Prael is een echte weldoener doordat in haar brouwerij mensen met een beperking werkzaam zijn. Behalve lekkere biertjes brouwen heeft Brouwerij De Prael dus ook een belangrijke sociale functie.

Verder kun je op het event hapjes eten gemaakt van duurzaam geproduceerde paddenstoelen van GRO (Green Recycled Organics) en kun je cocktails en wijnen drinken van Barefoot Wines. Ook kan je bij V@T Amsterdam je een duurzame totebag pimpen! En hier gaat mijn fair fashion hart zeker sneller van kloppen!

Good Hotel Amsterdam

 

Zo’n goed event moet natuurlijk plaatsvinden op een goede locatie. Daarom vindt al dit moois plaats in Good Hotel Amsterdam. Dit is een sociaal pop-up hotel, zonder winstoogmerk. Alle opbrengsten van het hotel worden geïnvesteerd in het personeel, andere innovatieve ondernemingen en maatschappelijke projecten. In Amsterdam geeft Good Hotel 100 Amsterdammers met een uitkering de mogelijkheid om een hospitality opleiding af te ronden waarmee zij hopelijk een stralende toekomst tegemoet gaan. In de loop van 2016 zal Good Hotel verhuizen naar haar permanente locatie in Rio de Janeiro.

Good Hotel is een mooi initiatief die je zeker gezien moet hebben voordat het Nederland verlaat. The Good Elite Event is daarvoor dus een mooie gelegenheid!

Te goed om er niet bij te zijn!

 

The Good Elite Event wordt speciaal voor Yelp Elite gebruikers georganiseerd. Elite Yelpers hebben dus sowieso toegang tot dit event, maar dit event is té goed om er niet bij te zijn. Daarom is het voor deze keer ook mogelijk om als niet Elite Yelper aanwezig te zijn tijdens een Elite event. Als je dat wilt, dan kun je contact opnemen met Yelp door een email te sturen naar: amsterdam@yelp.nl.

Dus be there!

 

Wat: The Good Elite Event
Waar: Good Hotel Amsterdam, Westerdokdijk 38 Amsterdam
Wanneer: 31 maart 2016
Hoe laat: 19.30 – 22.00 uur
Meer info: klik hier

See you there!?

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *