Winactie | ROYAL BAMBOO – The Timeless Sleeveless Jade (gesloten)

Winactie | ROYAL BAMBOO – The Timeless Sleeveless Jade (gesloten)

Royal Bamboo

Oh, jongens, wat leuk! Mijn eerste echte winactie! En zo een leuke prijs! Je hebt misschien al wel meegekregen dat ik een groot fan ben van kleding van bamboe. Ik ben in het bijzonder enthousiast over het duurzame modemerk ROYAL BAMBOO. Naar aanleiding van de blog die ik over ROYAL BAMBOO schreef op de blog Eat.Pure.Love, kreeg ik van hen twee mooie basic tops. Ik heb besloten om één van deze shirts te verloten onder mijn volgers!

ROYAL BAMBOO

 

Voor het geval je ROYAL BAMBOO nog niet kent, stel ik ze graag aan je voor.

ROYAL BAMBOO begon in 2008 nadat één van de oprichters, Simon Kos, bamboetextiel ontdekte op textielbeurs in China. De stof was toe nog niet heel erg bekend. Simon en zijn partner Katja Buturlina wisten meteen dat ze iets wilden doen met deze mooie duurzame stof. Twee jaar later was het zo ver: Simon en Katja de markt op gegaan met hun basic bamboeshirts.

ROYAL BAMBOO kiest er bewust voor om alleen basics op te nemen in hun collectie. Bamboe is een duurzame stof die een hoge kwaliteit heeft en daardoor lang mee gaat. Door alleen basics op te nemen in de collectie, speelt ROYAL BAMBOO in op deze duurzame eigenschap van bamboe. De shirts zijn hierdoor niet onderworpen aan trends of seizoenen en gaan dus ook nooit “uit de mode”.

Door op deze manier een collectie op te bouwen, hoopt ROYAL BAMBOO meer bewustzijn te creëren bij haar kopers en hen na te laten denken over de vluchtigheid van de mode. Bij ROYAL BAMBOO vind je dus alleen stijlvolle, simpele en tijdloze basics die goed te combineren zijn.

Hoe kan je winnen?

 

ROYAL BAMBOO is een modemerk naar mijn hart en ik zou jou graag de mogelijkheid geven om hen ook te leren kennen. Ik verloot onder mijn lezer het shirt “The Timeless Sleeveless – Jade” in de maat M.

rb3

Dit is ‘m!

Meedoen met de winactie gaat als volgt:

 • like de Palace of Bliss Facebookpagina;
 • laat een comments achter zodat ik weet  dat je mee doet met de winactie.

De winnaar zal op 12 mei 2016 worden gekozen door middel van een online lootsysteem. De winnaar ontvangt een email en wordt vermeld op social media, dus zorg ervoor dat je het juiste e-mailadres invult in de comments hieronder.

[Deze winactie is gesloten]

Veel succes!

Wil je liever meteen een mooie basic van ROYAL BAMBOO shoppen? Surf dan naar hun webshop en sla je slag!

De winnaar is het shirt is Lisette! Van harte gefeliciteerd! Stuur mij een pm met je gegevens en dan zorg ik ervoor dat het shirt bij je terecht komt!

Volg:

15 Reacties

 1. Avatar for Sanne Verhoef 4 mei 2016 / 20:07

  Zoals ik op Facebook al zei, is het helaas helaas niet mijn maat, maar ik zou het shirtje heel graag willen winnen voor mijn vriendin. Ik weet zeker dat zij er heel blij mee zou zijn!

  • Avatar for Hailey
   Hailey
   Auteur
   9 mei 2016 / 11:34

   Dankjewel voor je reactie! Ik neem je mee in de loting! Lief dat je mee doet voor je vriendin!

 2. Avatar for Kirsten
  Kirsten
  5 mei 2016 / 08:24

  O wat een leuke winactie! Heel benieuwd naad de bamboekleding.

 3. Avatar for galinka van bokhorst
  galinka van bokhorst
  7 mei 2016 / 17:03

  Mooi shirt, zou ik graag willen winnen en het is precies mijn maat ?

 4. Avatar for Eva 9 mei 2016 / 22:28

  Ah super leuk je actie maar helaas is hij voor mij te groot. Succes iedereen!

 5. Avatar for Jennifer 10 mei 2016 / 13:30

  Ik ben wel benieuwd naar bamboo kleding, dus ik doe graag mee! Voor de zekerheid sla ik de site even op om er zelf eens wat te kopen

 6. Avatar for Marjolein
  Marjolein
  12 mei 2016 / 17:45

  Wat een leuke winactie! Deze zou ik wel willen winnen om mijn moeder mee te verrassen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *