Review || De nieuwe Rituals Body Creme Refill

Review || De nieuwe Rituals Body Creme Refill

rituals refill The rituals of happy Buddha

Als paaldanser is het niet makkelijk om een goede body crème te vinden. Body crèmes zij namelijk vaak vettig. Als je zo’n crème op je armen en benen smeert, ben je ervan verzekerd dat de hele les uit de paal glijdt. En believe me; dat is niets om blij van te worden!

Gelukkig heb ik ontdekt dat de body crèmes van Rituals perfect zijn voor een paaldanser. Ze geven mij een soepele huid én ze belemmeren mijn grip niet. Rituals heeft onlangs een navulbare body crème op de markt gebracht. Dit is niet alleen goed nieuws voor het milieu, maar ook voor je portemonnee!

Rituals refill

rituals refill The rituals of happy Buddha

Voor een aantal van haar body crèmes heeft Rituals kort geleden een navulverpakking ontwikkeld. Hiermee hoef je niet de gehele pot weg te gooien, wanneer je body crème op is. In plaats daarvan kun je de crème vervangen en de pot hergebruiken.

Op deze manier bespaar je extra vuilnis. Door de navulling te gebruiken bespaar je 70% aan CO2 uitstoot. Daarnaast is voor de productie van de navulling 65% minder energie en 45% minder water nodig ten opzichte van de gewone pot.

Navullen is simpel. Zodra de pot leeg is, geef je een tik aan de onderkant van de pot. Zo komt de binnenkant los. Vervolgens vervang je deze met de nieuwe pot ét voila, je kunt weer smeren! In de navulverpakking zit trouwens 10% meer crème dan in een gewone pot!

rituals refill The rituals of happy Buddha

The Rituals of Happy Buddha Creme

rituals refill The rituals of happy Buddha

Mijn navulpot was van de The Rituals of Happy Buddha collectie. Deze had ik nog niet eerder uitgeprobeerd, maar hij is mij goed bevallen! De body crème ruikt heerlijk. De hoofdingrediënten van de crème zijn Zoete Sinaasappel en Ceder. Hierdoor heeft het een warme geur die mij doet denken aan de herfst. De crème is luchtig en trekt snel in. Zoals ik gewend ben van de Rituals crèmes, maakt deze mijn huid soepel en kan ik er prima mee paaldansen!

rituals refill The rituals of happy Buddha

Ga dat zien!

Naast de Happy Buddha collectie is er ook voor de Rituals of Sakura, Rituals of Dao en Rituals of Hamman een navulverpakking uitgebracht. De navulverpakking kost € 15,50 voor 220 ml en is verkrijgbaar in de Rituals winkels bij jou in de buurt of in de webshop van Rituals.

Kende jij de Rituals body creme refills?

Dit product heb ik gekregen. Waarvoor veel dank!

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *