Outfitpost || blauw bomberjack en Mud Jeans

Outfitpost || blauw bomberjack en Mud Jeans

In dit artikel vind je een eerlijke outfit die is samengesteld uit een bomberjack Lena de Liberary en Mud Jeans

Er zijn twee dingen die ik niet zo vaak draag: kleur en jeans. Om eens een keer een eerlijke look in een andere stijl aan je te tonen ben ik uit mijn comfortzone gestapt. Ik heb zowel een kleurtje als een jeans aan getrokken. En ja, de kleur die ik draag is blauw, maar voor iemand die altijd iets zwarts aan heeft, is een volledige blauwe outfit echt heel erg kleurrijk!

Jeans

Hailey_ Palace of Bliss fair outfit, bomberjack & Mudjeans

De jeans die ik draag is van Mud Jeans. In een dit artikel over Mud Jeans vertelde ik je al het één en ander over dit merk. Mud Jeans heeft onder andere het “Lease a Jeans” concept ontwikkeld, waarbij je voor een paar euro per maand een jeans kunt huren. Ook kun je bij Mud Jeans jeans kopen. Al hun broeken zijn gemaakt van gecertificeerd biologisch katoen. Als je uitgekeken bent op je jeans, kun je die trouwens weer inleveren bij Mud Jeans. Zij recyclen hem dan tot iets nieuws en je krijgt ook nog eens € 10 korting op je volgende aankoop. Heel handig!

Mijn Mud Jeans leende ik bij LENA the fashion library.

Hailey_ Palace of Bliss fair outfit, bomberjack & Mudjeans

Bomberjack

Hailey 03 - Outfitpost || blauw bomberjack en Mud Jeans

Het Bomberjack dat ik draag heb ik geleend bij Lena de Kledingbibliotheek en is van het merk MSCH. Dit is een Deens merk. De collectie is geïnspireerd door verschillende urban culturen vanuit de hele wereld. Ik ben op slag verliefd geworden op de grote bloemen van dit jasje. Ze doen me een beetje denken aan de Japanse klederdracht. Heel mooi!

Hailey 10 - Outfitpost || blauw bomberjack en Mud Jeans

Hailey_ Palace of Bliss fair outfit, bomberjack & Mudjeans

Schoenen

Hailey_ Palace of Bliss fair outfit, bomberjack & Mudjeans

Wat leuk is aan een outfit buiten je comfortzone, is dat het je ook uitdaagt om met nieuwe ogen naar je kledingkast te kijken. Deze schoenen heb ik al heel lang, maar ik draag ze niet zo vaak doordat ik andere favoriete pumps heb. Ze passen perfect bij deze outfit, dus ik heb ze uit het stof gehaald. Ik kom erachter dat ze veel te leuk zijn om niet te dragen! Goed dat deze outfit me aan deze schoenen heeft herinnerd. Vanaf nu zal ik ze vast weer vaker dragen!

Wat vind jij van deze outfit? Laat het mij weten!

Volg:
Share:

2 Reacties

  1. Avatar for Marieke 27 juli 2017 / 18:59

    Heel erg leuk! Dit is iets wat ik ook zou dragen. Mijn kledingkast bestaat voornamelijk uit blauwe kleding 🙂 Ik vind die printjes in bomberjacks altijd erg leuk. En wat goed om zulke kleding gewoon te lenen.

  2. Avatar for Sanne
    Sanne
    27 juli 2017 / 20:25

    Dat jasje! Wat mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *