Ontdek Je Soul Purpose Programma - HaileyNoa.com

Ontdek je Soul Purpose

En doe het werk waarvoor je bestemd bent

Vraag jij je weleens af:

'Wat is mijn Purpose?'

Je wilt graag meer betekenis in je leven.

Je hebt hard gewerkt om te komen waar je nu bent. Je hebt gestudeerd en nu heb je een goede (corporate) baan. 

Je heb je huidige werk en leven gekozen, omdat je dacht dat dit je voldoening zou geven.

Maar dat is niet zo…

Ondanks dat je werk op papier belangrijk, invloedrijk of zelfs indrukwekkend lijkt, er ontbreekt iets

Je haalt geen voldoening uit je werk, omdat het eigenlijk niet past bij wie jij écht bent. Je hebt je aangepast om mee te kunnen komen, maar echt jezelf ben je niet. 

Je voelt dat je zoveel meer te bieden hebt. Je weet dat je veel potentie hebt, maar het komt er gewoon niet uit. Hier baal je van.

Er is een stem dat steeds fluistert:

“Het hoeft niet zo te zijn. Je bent bestemd voor meer. Je hebt een grotere Purpose.”

Dit is de stem van je Ziel die je uitnodigt om op zoek te gaan naar jouw Purpose in deze wereld.

Diep van binnen weet je dat deze stem gelijk heeft. Jij bent bestemd voor meer.

Je bent op een punt gekomen dat je niet langer de fluisteringen van je ziel kunt negeren. Je wilt niet langer doen alsof je iemand anders bent.

Je bent er klaar voor om te ontdekken wat jouw Soul Purpose is, zodat je eindelijk kan zijn wie je echt bent en werk kunt gaan doen dat jij waardevol, impactvol en betekenisvol vindt.

Je wilt leven in contact met jezelf en je ziel. En je wilt werk doen dat je voldoening geeft en waar je blij van wordt.

Was er maar een manier om te ontdekken wat jouw Soul Purpose is en wat voor werk daarbij past...

DSC01313-2
Hailey Noa - Soul Purpose Coach, Career Coach - 9

Nou leukerd, zo'n manier bestaat!

Hey hallo! Ik ben Hailey Noa.

Ik ga je helpen om je Soul Purpose te ontdekken.

In mijn 1-op-1 online coaching programma ‘Ontdek Je Soul Purpose‘ gaan we samen uitzoeken wat jouw levensmissie is en hoe jij daarvan je werk kan maken.

Een paar jaar geleden was ik een ongelukkige jurist. Het werk paste niet bij mij. Ik voelde sterk dat ik een diepere Purpose had, maar ik wist niet wat dat was of hoe ik die kon ontdekken. 

Inmiddels heb ik mijn Soul Purpose gevonden. Ik heb mijn juridische carrière gedag gezegd en kan eindelijk zijn wie ik echt ben. Ik heb mij om geschoold tot (onder andere) Soul Purpose Coach en mag nu vrouwen zoals jij helpen om hun Soul Purpose en droombaan te vinden. 

Jij hebt een unieke Soul Purpose, leukerd!

Je Soul Purpose is:

 

 

Wanneer je weet wat je Soul Purpose is, valt alles op zijn plek en is het leven makkelijk, want het is je destiny.

Daarom help ik mijn cliënten om in contact te komen met het deel van hun ziel dat weet wat hun Soul Purpose is.

Zodra we duidelijk hebben wat je Soul Purpose (levensmissie) is, gaan we ontdekken welke baan of business het beste bij jou en je Soul Purpose past.

Ja, dat klinkt een tikkeltje spiritueel, maar weet je, je Soul Purpose ontdekken is spiritueel. Tegelijkertijd is het ook noodzakelijk. 

Jij bent meer dan je werk, je functie, je bankrekening of je sociale status. Jij bent een ziel en je bent hier met een reden.

Het feit dat jij op mijn website bent beland, bewijst dat jij diep van binnen ook gelooft dat jij een Soul Purpose hebt. Het betekent ook dat jij er klaar voor bent om jouw Soul Purpose te ontdekken! 

Wat is het 'Ontdek Je Soul Purpose Programma'?

Het ‘Ontdek Je Soul Purpose Programma’ is een 1-op-1 online coaching programma waarin je gaat ontdekken wat jouw Soul Purpose is. De naam zegt het dus eigenlijk al ;-).

In dit programma ga je 3 belangrijke dingen ontdekken: 

1.

Je Soul Purpose

Je Soul Purpose is je levensmissie en roeping. Het is je stip aan de horizon en zal altijd de drijvende kracht zijn achter je keuzes en doelen. Het is hoe jij impact zal maken op deze wereld. Weten wat je Soul Purpose is, is de eerste belangrijke stap naar een betekenisvolle toekomst. 

2.

Je Betekenisvolle droombaan

Zodra je weet wat je Soul Purpose is, kun je ontdekken wat voor baan het beste past bij jou, je Soul Purpose, je talenten en interesses. Zeg job hoppen maar gedag, want vanaf nu weet jij zeker wat voor werk jij wilt gaan doen!

3.

Je Actieplan

Als laatste ga je ontdekken welke stappen jij kunt nemen om van carrière te switchen en je Soul Purpose te leven. Met behulp van de Law of Attraction, ga jij een actieplan maken dat ervoor zorgt dat je betekenisvol werk doet en in lijn met je ziel leeft.

De Stappen

In het Ontdek Je Soul Purpose programma doorloop je de volgende 6 stappen:

1. Maak contact met je ziel

Versterk je intuïtie, kom in contact met jezelf, vind innerlijke rust en leer de stem van je ziel herkennen door middel van meditatie.

2. laat beperkende overtuiging los

Je gaat de beperkende overtuigingen die je tot nu hebben weerhouden van het kennen en leven van je Soul Purpose opruimen. Dit ga je doen met krachtige tools zoals NLP, EFT, Meditatie, en Energy Healing. 

3. Weet wie je bent

Je moet weten wie je in het diepste van je kern bent, als jij je Soul Purpose wilt ontdekken. Wie ben je écht? Wat maakt jou jou? Je ontdekt het in deze stap.

4. Ontdek je soul purpose

In deze vierde stap breng je al het werk uit de vorige stappen bij elkaar. Je gaat ontdekken wat je Soul Purpose is aan de hand van o.a. een transcendente meditatie. Dit wordt heel bijzonder en mooi!

5. jouw betekenisvolle droombaan

In deze stap ga je ontdekken welke baan of wat voor soort eigen bedrijf, het beste past bij jou en je Soul Purpose. Van wat voor soort werk gaat jouw hart sneller kloppen? Je gaat dit ontdekken! 

6. Je actieplan

In de laatste stap uit het programma ga je ontdekken welke stappen jij wilt nemen, zodat je van carrière kunt switchen en je Soul Purpose kunt gaan leven. Je leert hoe je de Law of Attraction kunt gebruiken om je plannen, dromen en wensen uit te laten komen. 

De Stappen

In het Ontdek Je Soul Purpose programma doorloop je de volgende 6 stappen:

1. Maak contact met je ziel

2. laat beperkende overtuiging los

3. Weet wie je bent

4. Ontdek je soul purpose

5. jouw betekenisvolle droombaan

6. plan je carrièreswitch

In slechts 12 weken ga jij ontdekken wat je Soul Purpose is en hoe je daarvan een betekenisvolle droombaan kunt maken.

Dit doe je met mijn 1-op-1 support, wat betekent dat je het niet allemaal zelf hoeft uit te vogelen. Aan het einde van de 12 weken weet jij 100% zeker wat je Soul Purpose is en hoe je die gaat leven. Geweldig toch?

“Answer the calling of your Soul.   Uncover your Purpose.”

Voor wie is dit programma?

Het Ontdek Je Soul Purpose programma is perfect voor jou als je:

Het Resultaat

Dit is wat deelname aan het Ontdek Je Soul Purpose Programma je zal opleveren. Je zal:

Met andere woorden: je leven zal duidelijkheid, richting, voldoening en, natuurlijk, purpose hebben. 

My Happy Clients!

Ontdek Je Soul Purpose

1-op-1 Online Coaching Programma

€1000

MAAR 3 PLEKKEN PER MAAND

Bonus 1
BETAAL IN 1X BONUS

Als je het hele bedrag in 1x betaalt dan krijg je als bonus een:

  • 2 uur durende “Stay On Track” Sessie (t.w.v. €350). 

Je kunt deze sessie gebruiken nadat je het programma hebt afgerond. Zo kun je ook na het programma voordelig gebruik maken van mijn steun en begeleiding bij je carrière switch.

Bonus 2
MeditatieCursus

Zodra je je aanmeldt krijg je toegang tot mijn meditatiecursus voor beginners (t.w.v. € 147)

Je kunt dus meteen aan de slag met de eerste stap uit het programma, in contact komen met je ziel.

Claim je plekje!

Ben je enthousiast? Heb je zin om aan de slag te gaan! Mooi zo! Je toekomstige zelf doet een happy dance!

Zo meld je je aan:

1.
Meld je aan

Vul het onderstaande formulier in om je aan te melden voor het Ontdek Je Soul Purpose programma. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek via Zoom in te plannen. 

2.
Plan een kennismakingsgesprek

Voordat we met elkaar in zee gaan, is het belangrijk dat we elkaar leren kennen. Jij moet je op je gemak voelen bij mij. Ik moet zeker weten dat ik je kan helpen met jouw hulp vragen. Daarom plannen we een kennismakingsgesprek in. Dit gebeurt via Zoom. Na dat je je hebt aangemeld, ontvang je van mij een link naar mijn agenda. 

3.
Schrijf je in

Geef een definitieve ‘ja’ om te beginnen met het programma. Je ontvangt de voorwaarden en de factuur. Betaal in 1x of in termijnen.

Zodra je je definitief hebt aangemeld krijg je toegang tot de meditatiecursus en je krijgt een welkomstpakket. Je kunt dus gelijkt aan de slag! Ook plannen we onze eerste afspraak op korte termijn. 

Twijfel?

Twijfel je of dit je juiste stap voor je is?

Dat snap ik.

Met jezelf aan de slag gaan en van carrière switchen is spannend en uit je comfort zone.

Maar vraag je eens af hoe het leven eruit zal zien als je nu niets doet en alles blijft zoals het is. Hoe ziet je leven er dan uit in 5, 10 of 25 jaar? Is dat wat je wilt?Ik gok van niet.

Aan het eind van het leven hebben mensen vaak spijt van de dingen die ze niet gedaan hebben. Van de kansen die ze voorbij hebben laten gaan en het leven dat ze zichzelf niet hebben gegund. 

Laat dat niet jouw verhaal zijn.

Jij bent geboren om meer te doen en zijn. Dit weet je diep van binnen ook.

Gun jezelf dus deze kans.

Je ziel nodigt je uit om op zoek te gaan naar je Soul Purpose en de sprong te wagen.

 

Neem jij deze uitnodiging aan?

Meest Gestelde Vragen

Ja zeker, als je bereid bent om er moeite in te steken, dan zal je aan het einde van dit programma weten wat je Soul Purpose is. Maak iedere week de opdrachten, kom voorbereid naar de calls, mediteer dagelijks, ga op zelfonderzoek. Als je dit allemaal doet, dan zal je 100% gegarandeerd weten wat je Soul Purpose is en welk werk je wilt doen aan het einde van het programma.

Dat is fantastisch! Meld je aan via het onderstaande formulier. Ik zal op korte termijn contact met je opnemen om een kennismakingsgesprek in te plannen. Als blijkt dat we een match zijn, dan meld je je definitief aan en gaan we samen aan de slag. 

Voordat we met elkaar in zee gaan, is het belangrijk dat we eerst elkaar leren kennen. Jij moet je op je gemak voelen bij mij. Ik moet zeker weten dat ik je kan helpen met jouw hulp vragen. Daarom plannen we een kennismakingsgesprek in. Dit gebeurt via Zoom. Na dat je je hebt aangemeld, ontvang je van mij een link naar mijn agenda. 

Iedere week hebben we een coach call van 1,5 uur. Plan hiervoor minstens 2 uur, want de calls lopen soms uit.

Naast de calls maak je ook iedere week opdrachten en ga je aan de slag met het materiaal voor die week. Reserveer hiervoor minstens 2 uur. 

Daarnaast raad ik het je aan om ook iedere dag minstens 10 minuten te mediteren. Als je iedere week dus 4 uur in je agenda blokt, heb je voldoende tijd om met dit programma aan de slag te gaan.

Zeker! Als jij erover twijfelt of je wel de juiste business bent gestart, dan zal dit programma je helpen om duidelijkheid te krijgen. 

Doordat jij gaat ontdekken wat je Soul Purpose is en wat voor werk daar het beste bij past, zal je ook zeker weten wat voor soort eigen bedrijf bij je past. 

Aan het eind van het programma heb je ook een gedetailleerd actieplan, waardoor je precies weet hoe je ervoor gaat zorgen dat je eigen bedrijf succes gaat krijgen.

Een hoop! Het Uncover Your Soul Purpose programma is een 1-op-1 programma, waardoor je veel direct contact met mij zal hebben.

Iedere week hebben we een call van 1,5 uur waarin je al je vragen etc. aan mij kunt stellen en ik je help.

Tussen de sessies door mag je mij altijd mailen met je vragen. Die beantwoord ik zo snel mogelijk, zodat je niet een hele week hoeft te wachten op hulp.

Je hoeft het dus niet allemaal zelf te doen of uit jezelf te halen. Ik loop 3 maanden lang nou met je mee. 

 

Snel! Nadat je je hebt aangemeld voor het programma, neem ik contact met je op voor een kennismakingsgesprek via Zoom. Als je na dit gesprek besluit om je definitief aan te melden, plannen we op de kortst mogelijke termijn de eerste sessie. 

Ja, dat kan. Het zal waarschijnlijk wel langer duren voordat je het ontdekt, omdat je zelf het wiel aan het uitvinden bent.

In het Uncover Your Soul Purpose programma zitten bewezen effectieve methodes en technieken die ervoor zorgen dat jij je Soul Purpose ontdekt. Als je dit zelf doet, dan moet jezelf op zoek naar welke methodes het beste werken.

Aan het einde van dit programma weet je bovendien ook 100% zeker wat je Soul Purpose is en welke baan erbij past.

Als je dit zelf gaat ontdekken, dan bestaat de kans dat je blijft twijfelen of je wel echt je Soul Purpose hebt gevonden.

Mocht je behoefte hebben aan duidelijkheid en zekerheid binnen een korte tijd, dan is dit programma jouw beste keus.

Ja, dat kan. Je kunt in 2, 3 of 4 termijnen betalen. 

Ik geloof niet in quick fixes. Als je je leven en je toekomst wilt veranderen, dan zal je daar tijd, moeite en energie in moeten stoppen. Gedurende de 12 weken uit dit programma zal je tijd moeten reserveren om met het materiaal aan de slag te gaan.

Weten wat je Soul Purpose is zal er op de lange termijn voor zorgen dat je juist tijd bespaard. Je hoef je niet langer af te vragen waarvoor jij bestemt bent. Ook zal je niet langer je tijd en energie verdoen met werk dat je niet gelukkig maakt. De tijd die je nu investeert, betaalt zich op de lange termijn terug.

 

Nee, niets moet. Wel is het zo dat bijna al mijn cliënten er tijdens dit programma achter komen dat ze een eigen bedrijf willen starten. Dit komt omdat het belangrijke werk dat past bij hun Soul Purpose vaak niet te vinden is bij een werkgever. 

Ik snap dat termen als “Soul Purpose“, “je levensmissie” en “impact maken” je de indruk geven dat je de wereld moet redden. Dat hoeft niet als jij dat niet wilt. Je kunt impact maken met jouw werk en Soul Purpose op jouw unieke manier. Dit kan iets kleinschaligs zijn zoals kinderen leren hoe de natuur werkt of iets groots zoals honger in de wereld bestrijden. Jij bepaalt wat voor werk het beste bij jouw en je Soul Purpose past.  

Zeker! De coachsessies zijn met Nederlanders in het Nederlands. Ook ontvang je de wekelijkse opdrachten in het Nederlands en meditaties. De bonus meditatiecursus is wel in het Engels. Hopelijk is dat geen probleem en anders help ik je ermee. 

Van carrière switchen zal altijd spannend zijn en misschien nooit aanvoelen als een goed moment. Maar hoe zal jij je voelen als er niets veranderd en je over 1, 5 of 10 jaar nog steeds in dezelfde situatie zit? Je zal dan willen dat je nu de sprong had gewaagd.

Je voelt je nu geroepen om je Soul Purpose te ontdekken. Doe dat dan ook nu.

Je kunt ook niet weten of het volgend jaar beter uitkomt. Ga dus uit van wat je nu weet.

Dat snap ik. Het is ook veel geld.

Vergeet niet dat je voor dit bedrag 12x 1,5 uur 1-op-1 coaching krijgt van een getrainde professional die weet waar ze het over heeft. Je hebt 3 maanden lang onbeperkt toegang tot mijn hulp en kennis. 

Aan het eind van het programma weet je 100% zeker wat je Soul Purpose is en wat voor werk je wilt gaan doen.

Ook doe je kennis op van waardevolle technieken zoals EFT, Mindfulness en NLP die je voor de rest van je leven kunt gebruiken. 

De meeste vergelijkbare programma’s bieden niet zoveel waarde voor deze prijs. 

Coaching is een investering in jezelf. Je zal je Soul Purpose ontdekken als je het werk doet dat hiervoor nodig is. Of je resultaat behaalt, ligt aan jou en je inzet. Ik investeer ook mijn tijd en energie in jou om te helpen en begeleiden.

Daarom is het niet mogelijk om je geld terug te krijgen voor de sessies die je al hebt gehad. 

Mocht je niet verder willen met het programma, dan kun je het bedrag voor de resterende sessies terugkrijgen. 

De sessies vinden online plaats via Zoom. Je hoeft dus niet te reizen om met mij te kunnen werken. 

Ja, onder sommige omstandigheden is dit mogelijk. Als je bijvoorbeeld een opleidingsbudget hebt van je werkgever, dan kun je die voor dit programma gebruiken (als je werkgever dat goed vindt natuurlijk). 

In het geval van een reorganisatie of een vaststellingsovereenkomst is het vaak mogelijk om een omscholingsbudget of outplacementtraject uit te onderhandelen. Dit budget kun je voor dit programma inzetten. 

Meld Je Aan!

Scroll to Top

Free course!

How to connect to your soul purpose

Learn the 3 steps that you need to take to discover what your Soul Purpose is!

Sign-up for the free course, learn the steps, and start uncovering your Soul Purpose!

NEW!

Ebook

Uncover What You Want

Figure out what you want in life in just one afternoon.

new e- book'uncover what you want" now