Palace of Bliss Kledingruil // 5 juni 2016, Good Hotel Amsterdam

Palace of Bliss Kledingruil // 5 juni 2016, Good Hotel Amsterdam

Kledingruil

Ik heb een hele leuke mededeling! Op 5 juni 2016 organiseer ik, in samenwerking met het Good Hotel in Amsterdam, de eerste editie van mijn Palace of Bliss kledingruil! Zo leuk! En ik heb er zo veel zin in! Mijn eerste echte event! Ik hoop dat jullie allemaal massaal langskomen om kleding te ruilen! Lees snel verder om te ontdekken hoe en wat!

Palace of Bliss events

 

Al kort na de start van Palace of Bliss ontstond bij mij het idee events te gaan organiseren vanuit mijn blog. Online probeer ik dit al te doen door jou te inspireren over groene en bewuste onderwerpen. Hoe tof zou het zijn om dit ook offline te kunnen doen?!Precies, heel tof!

Uiteraard wilde ik het groene en bewuste thema van Palace of Bliss ook terug laten komen in het event dat ik organiseer. Na wat brainstormsessies kwam ik uit op een KLEDINGRUIL! Dit lijkt mij een ideale manier om op een leuke en gezellige manier bezig te zijn met duurzaamheid!

Wat is een kledingruil?

 

Je kent het wel. Je hebt een kast vol met kleding, maar een groot deel van die kleren draag je eigenlijk al tijden niet meer. Weggooien doe je niet want het is zonde of je komt er niet aan toe.

Een kledingruil is dé ideale mogelijkheid om je oude kleren een tweede leven te geven! Tijdens de kledingruil lever je je oude kleding in en krijg je de mogelijkheid om iets nieuws uit te zoeken. Zo wordt het “vod” van iemand anders jouw vintage!

Behalve dat dit is voor je portemonnee, is dit ook een leuke en laagdrempelige manier om aan nieuwe duurzame kleren te komen.

Hoe werkt de kledingruil?

 

Om er voor te zorgen dat er van ruilen geen huilen komt, zal de kledingruil op de volgende manier plaatsvinden:

 • Alleen schone en hele kleren kunnen worden geruild.
 • Neem minimaal drie en maximaal zes kledingstukken mee;
 • Schoenen kunnen ook worden geruild. Ondergoed en panty’s niet.
 • Je kledingstukken worden ingenomen en beoordeeld bij binnenkomst. Je krijgt punten voor de kleren die je inbrengt. Je mag kleren uitzoeken die gelijk staan aan het aantal punten die je hebt ingebracht. Hierbij geldt:
  • Tops, basics, accessoires; 0,5 punten
  • Blouses, (t-)shirts, rokken, jurken, truien, vesten; 1 punt
  • Blazers, schoenen, broeken, jeans; 2 punten
 • Zodra het startsein is gegeven, mag je op zoek naar je nieuwe pareltjes! Hierbij geldt: first come, first serve. Dus zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent!
 • Er zullen spiegels en een aparte pasruimte aanwezig zijn.
 • Overgebleven kleding mag je weer meenemen of achterlaten. Deze achtergelaten kleren zullen worden gedoneerd aan een stichting die kleding inzamelt voor een dorp in Roemenië genaamd Filpisu-Mare. Meer informatie over dit dorp en de stichting die zich hiermee bezig houdt vind je hier.
Ben jij er ook bij?

 

Toegang tot het event is helemaal GRATIS! Je kunt je aanmelden voor het event door een ticket te downloaden via deze link. Er is een beperkt aantal plaatsen, dus meld je snel aan! Mocht je nog vragen hebben dan kan je een berichtje sturen naar info@palaceofbliss.nl of door dit contactformulier in te vullen.

Klik je ook even op attending op Facebook?! Dan weten al je vrienden ook dat jij er 5 juni bij bent! En delen mag altijd!

De details

 

Palace of Bliss Kledingruil: From Rags to Vintage
Datum: 5 juni 2016 13.30 – 17.00 uur
Locatie: Good Hotel Amsterdam, Westerdoksdijk 38. Klik hier voor de route.
Toegang: gratis!

Klik hier om je ticket te downloaden!

Wil je er met je bedrijf bij zijn of heb interesse in een samenwerking? Mail dan naar info@palaceofbliss.nl.

kledingruil 6

Volg:

5 Reacties

 1. Avatar for Irma 26 mei 2016 / 11:15

  Wat super leuk en gaaf! En slim hoe dat werkt met die punten 🙂 ik ga in mijn agenda kijken!

  • Avatar for Hailey
   Hailey
   Auteur
   26 mei 2016 / 11:18

   Dankjewel, Irma! Het zou erg leuk zijn als je erbij bent! Hopelijk tot volgende week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *