Palace of Bliss kledingruil || het verslag!

Palace of Bliss kledingruil || het verslag!

IMG_4570

Zondag 5 juni 2016 was “de dag die ik wist dat zou komen”, want het was de dag van de eerste Palace of Bliss kledingruil! Ondanks dat het zonnetje heerlijk scheen, zijn toch een heleboel dames komen ruilen! Dat is dan ook volop gedaan. Vele “rags” zijn vintage geworden en dat was precies het doel van deze dag!

De voorbereidingen

 

Al weken voor de kledingruil was ik druk met de organisatie. Goodiebags regelen, nadenken over de aankleding en de promotie van het event, het hield me van de straat. Naarmate de kledingruil dichterbij kwam, kreeg ik er steeds meer zin in!

Met een goed gevulde tas met kleding, goodiebag en decoraties ging ik de volgende ochtend samen met Nout en twee lieve vriendinnen naar het Good Hotel om de locatie klaar te maken. In een rap tempo toverde wij de “living room” van het Good Hotel om tot een klein winkeltje! Het zag er allemaal heel erg mooi uit!

Kledingruil

Ruilen, ruilen, ruilen

 

Om 13.30 uur zou de kledingruil van start gaan en de eerste mensen waren ook stipt op tijd aanwezig om hun kleding in te leveren. Ik stond zelf bij de inname en zag veel leuke kleren voorbij komen! Nadat alle kleren waren ingenomen, werd de kledingruil ingeluid door een korte introductie van mijzelf en van Laura van Good Hotel. De dames stonden al te trappelen om de rekken in te duiken. Nadat het startsein was gegeven, ging iedereen gelijk opzoek naar nieuwe pareltjes!

Kledingruil

Voordat we van start gingen wilde ik de bezoekers nog iets vertellen over duurzaam omgaan met kleding.

Sommige van de bezoekers waren echte “kledingruil pro’s”. Binnen een mum van tijd hadden ze de mooiste items gevonden! Aangezien er geen lotingssysteem van toepassing was, hadden deze dames veel geluk! Die kleren mochten ze namelijk meenemen!

Er waren veel mooie kledingstukken ingeleverd. Er werd dan ook druk gepast en er hing een goede sfeer. Er werd lekker gekletst, gelachen en er werden heel veel complimentjes gegeven. In de kleedruimte werden kleren doorgegeven als ze niet paste. Een jurkje heb ik verschillende dames zien passen, maar uiteindelijk heeft ook dit jurkje een nieuwe eigenaar gevonden!

Kledingruil

Er waren veel blije gezichten tijdens de kledingruil!

Ik heb veel blije gezichten gezien tijdens de kledingruil en veel dames zijn goed geslaagd! Ook werd er heerlijk gesmuld van de bitterballen van GRO, konden mensen kennis maken met Custom Maid en werd er een winnaar gekozen voor het goodiepakket van Lush. Na afloop van de kledingruil kregen alle bezoekers een tote bag van Good Hotel mee en daarin zaten ook nog allerlei leuke goodies van onder andere Yelp, Wolf and Storm en van Good Hotel.

IMG_4566

De goodiebags!

 

Kledingruil

Custom Maid was ook aanwezig tijdens de kledingruil. Bij hen kan je zelf een jurk ontwerpen!

Zeer geslaagd!

 

Het was erg leuk om zoveel mensen blij te maken met kleren die door de vorige eigenaars niet meer werd gedragen. Een heleboel kleding hebben een tweede leven gekregen en zo is alle arbeid die ooit in deze kleding is gestoken, niet voor niets geweest. Dat voelt echt heel erg goed!

Ik kijk terug op een geslaagde kledingruil, dus op naar het volgende Palace of Bliss event!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *