Kiko Luxurious Lashes Waterproof Mascara

Kiko Luxurious Lashes Waterproof Mascara

Kiko Luxurious Lashes Waterproof Mascara

Vorige week vertelde ik dat ik niet langer cosmetica wil gebruiken die niet proefdiervrij is (lees hier). Mijn zoektocht naar nieuwe cosmetica is dus begonnen. Iedere vrouw is op zoek naar dé perfecte mascara en zo ook ik. Ik kocht daarom de “Luxurious Lashes Waterproof Mascara” van Kiko. Hier kan ik kort over zijn: I love it!! 

Voor mij is het heel belangrijk dat mijn mascara waterproof is. Ik heb soms traanogen, ik sport veel en ik fiets regelmatig door de plensregen, dus mijn mascara moet wat aan kunnen. Na heel lang zoeken heb ik een paar jaar geleden mijn hart verpand aan de waterproof mascara van Lancôme. Maar ja, Lancôme is (nog) niet proefdiervrij, dus dat is het einde van mijn relatie met deze mascara.

Al een tijd ben ik erg nieuwsgierig naar het merk Kiko. Ik besloot daarom een van de Kiko winkels te bezoeken en mij te laten adviseren. De vriendelijke dame in de winkel adviseerde mij om de Luxurios Lashes Waterproof Mascara te kopen, omdat deze het meest op mijn oude vertrouwde Lancôme zou lijken.

Aangezien de mascara een siliconen borsteltje heeft en ik daar niet van houd, was ik wat huiverig. Toch besloot ik haar advies te volgen. En man o man, wat ben ik daar blij mee!

Zoals Kiko belooft, is de mascara licht en makkelijk aan te brengen. De mascara klont niet. De mascara voelt niet te hard of te zacht aan en plakt niet. Ook geeft het mijn wimpers veel volume en wat verlenging. Ik ben dus erg tevreden over het effect dat de mascara geeft.

Kiko Luxurious Lashes Waterproof Mascara 1

 

Kiko Luxurious Lashes Waterproof Mascara 3

Het borsteltje is wel aan de grote kant. Ik heb denk ik nog nooit zo een groot mascara borsteltje gezien! Het was in het begin dan ook even wennen om dit borsteltje te gebruiken, maar dat is snel gelukt. Nu heb ik het niet meer door dat het borsteltje zo groot is.

Doordat het borsteltje een spiraalvorm heeft, verdeelt het de mascara goed en gelijkmatig over mijn wimpers. Heel fijn dus! En ondanks dat het een siliconenborstel heeft, vind ik het prettig werken.

Kiko Luxurious Lashes Waterproof Mascara 4

Wat ik verder heel erg positief vind, is dat de mascara ook echt waterproof is!  De mascara loopt niet uit als mijn ogen tranen, dus dat is top. Ik heb met de mascara gesport en lekker hard gezweet en ook toen bleef het zitten. And last but not least: ik heb een half uur door een behoorlijke stortbui gefietst en de mascara zat nog perfect!

Wat ik verder heel erg fijn vind aan de Luxurious Lashes is de prijs: € 7,20. Ideaal, want ik kan er hier vier van kopen voor de prijs van één mascara van mijn oude merk!

Wat ik verder heel erg positief vind, is dat de mascara ook echt waterproof is!  De mascara loopt niet uit als mijn ogen tranen, dus dat is top. Ik heb met de mascara gesport en lekker hard gezweet en ook toen bleef het zitten. And last but not least: ik heb een half uur door een behoorlijke stortbui gefietst en de mascara zat nog perfect!    Wat ik verder heel erg fijn vind aan de Luxurious Lashes is de prijs: € 7,20. Ideaal, want ik kan er hier vier van kopen voor de prijs van één mascara van mijn oude merk!

Laat ik alles voor je onder elkaar zetten:

Merk: Kiko

Naam: Luxurious Lashes Waterproof

Dierproefvrij: ja

Vegan: ja

Waterproof: ja!

Prijs: € 7,20

Te koop bij: Kiko store in Amsterdam, Amstelveen of Rotterdam of via de webshop

Cijfer: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ (9)

Conclusie: Luxurious Lashes Waterproof van Kiko is echt een hele prettige mascara die ik zeker iedereen zou aanraden. Mijn wimpers hebben een volume dat bijna vergelijkbaar is met dat van mijn vorige mascara, de mascara is echt waterproof en de prijs is fantastisch!

Ik kan niet wachten tot ik de andere producten van Kiko voor je kan reviewen!

Heb ik je al overtuigd deze mascara te proberen?

 

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *