Ik ben een belieber!

Ik ben een belieber!

Mag ik dat zeggen? Ja, dat mag ik zeggen! Het is namelijk niet langer taboe om een Belieber te zijn. Het voelt wat onwennig en gek, maar de hele wereld mag weten dat ik een Belieber ben!

Ik herinner me het nog wel dat kleine Justin op tv verscheen. Hij was ontdekt door Usher en volgens kenners echt he-le-maal de shit. Ik zag het niet. Iedere keer als Justin’s “Baby” voorbij kwam op de radio, deed ik die maar even uit. Wel zo rustig. Van Justin moest ik niet zo veel hebben en dat al die tienermeisjes zijn muziek wel leuk vonden, begreep ik echt niet.

Wel heb ik mij altijd ziek gelachen om de vele foto’s van lesbiennes die op Justin Bieber leken. Even serieus, kijk nou.

En deze.

Of deze.

Hilarisch!

Hoe dan ook. Ik schrok mezelf dit jaar een ongeluk toen ik er achter kwam dat mijn nieuwe favoriete plaat “Where are you now” van Justin Bieber bleek te zijn! Ik had zijn stem totaal niet herkend. Ik was een beetje in de war. Hoe kan ik nou zo enthousiast zijn over een plaat van Justin Bieber? Shake it off, dacht ik. Gaat vanzelf over.

Nou, het tegendeel was waar. Ook over de volgende plaat van Justin “What do you mean” was ik lyrisch. Ik voelde toen al wel wat nattigheid. “Het zal toch niet zo zijn dat ik een Belieber aan het worden ben”, dacht ik. Ondanks dat ik schaamte voelde, wilde ik toch graag over dit gevoel praten. Ik ging op de biecht bij mijn vriend en vertelde dat ik bang was dat ik een Belieber begon te worden. Mijn vriend keek mij verbaasd aan. Hij begreep het niet.

“De laatste twee nummers van Justin Bieber zijn echt super goed”, zei ik. Ik liet hem horen wat ik bedoel. Mijn vriend wist niet dat “Where are you now” en “What do you mean” nummers van Justin zijn. Hij kon niet anders dan toegeven dat het wel lekkere tracks zijn. Hij voegde er wel aan toen dat ik niet moest denken dat hij met mij naar een Justin Bieber concert zou gaan. “Nee”, zei ik, “daar wil ik ook echt niet naar toe”. Uhuh…

Vervolgens betrapte ik mijzelf erop dat ik heb zitten aftellen tot “Sorry” uitkwam. En wat denk je? I love it! Voor mij was het toen wel duidelijk: ik heb de Bieber fever! Aangezien ik “Love yourself” nu op repeat heb staan op Spotify, kan ik er gewoon niet meer omheen en kan ik niets anders dan aan de wereld bekend maken dat ik een Belieber ben!

Ere wie ere toekomt. Justin heeft zich ontpopt van irritante zingende kleuter tot een serieuze en steengoede zanger. Daar kan ik niet om heen. De wereld mag het van mij weten. Oh, en dat concert? Als het aan mij ligt, sta ik huilend van blijdschap vooraan.

Heb jij ook al Bieber Fever?

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *