Fair outfit | Vintage jas, vintage rok & rode details

Fair outfit | Vintage jas, vintage rok & rode details

Ah, it is the most wonderful time of the year! Dat betekent ook dat het buiten lekker fris is en je je goed moet inpakken als je op pad gaat. Jezelf warm aankleden hoeft gelukkig niet te betekenen dat je er niet leuk uit kunt zien. Sterker nog, je kunt er hartstikke leuk uit zien in winterse kleren! In deze fair fashion outfit laat ik je zien hoe ik een warme en stijlvolle look heb gecreëerd.

Vintage jas

Fair outfit 10 - Fair outfit | Vintage jas, vintage rok & rode details

De jas die ik draag heb ik geleend bij Lena The Fashion Library. Bij deze kledingbibliotheek kun je voor een vast bedrag per maand kleding lenen. Hun collectie wordt geregeld aangevuld, dus er is altijd keus zat.

Deze jas had ik al begin dit jaar gezien, maar toen niet geleend omdat ik voor deze okergele jas was gegaan. Gelukkig was de jas er toen ik deze keer langs ging. Die moest ik dus meenemen!

De jas is vintage en komt uit de jaren ’50 van de vorige eeuw. Hij ziet er werkelijk nog prachtig uit! De jas spreekt mij vooral aan vanwege de grote gouden knopen. Ik ben dol op glimmende details, dus deze knopen hebben een enorm aantrekkende werking op mij. Daarnaast heeft de jas een mooi patroon, wat hem extra bijzonder maakt.

In deze blog toon ik een fair fashion outfit die bestaat uit een vintage jas & rok en rode details (sustainable fashion)

In deze blog toon ik een fair fashion outfit die bestaat uit een vintage jas & rok en rode details (sustainable fashion)

 

In deze blog toon ik een fair fashion outfit die bestaat uit een vintage jas & rok en rode details (sustainable fashion)

 

In deze blog toon ik een fair fashion outfit die bestaat uit een vintage jas & rok en rode details (sustainable fashion)

Vintage rok

In deze blog toon ik een fair fashion outfit die bestaat uit een vintage jas & rok en rode details (sustainable fashion)

Ook mijn rok heb ik geleend bij Lena The Fashion Library. Rood is, na zwart, een van mijn favoriete kleuren om te dragen. Toen ik dit rokje zag, wilde ik hem dan ook gelijk passen! Ook dit rokje is vintage en is afkomstig uit de jaren ’80. Nu moet ik toegeven dat ik de rok niet per se heel vintage vind aandoen. Zo’n soort rok vind je tegenwoordig ook in de winkel. Maar goed, neemt niet weg dat dit een leuke rok is die al een tijdje meegaat.

Net als de jas heeft de rok ook mooie details met een feestelijke uitstraling. De details brengen mij gelijk in de kerstsferen. Een ideale rok voor tijdens het kerstdiner van volgende week dus!

In deze blog toon ik een fair fashion outfit die bestaat uit een vintage jas & rok en rode details (sustainable fashion)

 

In deze blog toon ik een fair fashion outfit die bestaat uit een vintage jas & rok en rode details (sustainable fashion)

In deze blog toon ik een fair fashion outfit die bestaat uit een vintage jas & rok en rode details (sustainable fashion)

Mijn barret

In deze blog toon ik een fair fashion outfit die bestaat uit een vintage jas & rok en rode details (sustainable fashion)

De muts die ik draag is een barret. Als kind moest ik altijd een muts op van mijn moeder. Dat vond ik echt verschrikkelijk. Op een dag mocht ik een nieuwe uitzoeken en toen vond ik een barret. Dit vond ik duizend keer leuker dan een gewone muts, dus die koos ik. Sindsdien kun je mij regelmatig op straat tegenkomen met een barret op. Het is een beetje mijn signature muts geworden. Ik heb er een in het zwart, rood en wit.

Bij deze look draag ik mijn rode barret. Ik heb hem al jaren, maar wel minder lang dan mijn twee andere. Vooral in combinatie met de rode rok vind ik hem erg tof!

In deze blog toon ik een fair fashion outfit die bestaat uit een vintage jas & rok en rode details (sustainable fashion)

 

In deze blog toon ik een fair fashion outfit die bestaat uit een vintage jas & rok en rode details (sustainable fashion)

Wat vind jij van deze fair fashion look?

 

Foto’s: By José Chan

Volg:
Share:

2 Reacties

  1. Avatar for Mariëlle 24 december 2017 / 10:17

    Rood is ZO niet mijn kleur, maar jij kan het goed hebben 🙂 Mooie nagels heb je ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *