Samenwerken Hailey

werk met hailey noa

Leuk dat je met mij wilt samenwerken! Hieronder lees je de mogelijkheden.

Blog post, Instagram post

Op HaileyNoa.com en mijn Instagram heb ik plek voor samenwerkingen met merken. Als jij een eerlijk en duurzaam merk hebt dat bijdraagt aan een bewuster leven, dan kunnen we misschien iets voor elkaar betekenen! Dit kan in de vorm van een advertorial, review en/of winactie. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Mail dan naar hailey@haileynoa.com of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.

Lezingen

Heel graag deel ik mijn passie: bewust & duurzaam leven. Ik vertel graag over mijn weg naar een duurzaam & bewuste levensstijl als gevolg van een burn-out en PTSS. Daarnaast kan ik tips en advies geven over hoe duurzaam en bewust leven het verschil kan maken in de levens van de luisteraars.

Aan mij heb je een enthousiaste en bevlogen spreker. Mijn lezingen zijn positieve, laagdrempelig, en je gaat met een goede dosis inspiratie en handige to-do’s weer naar huis.

Desgewenst kan ik een op maat gemaakte lezing verzorgen over specifieke thema’s zoals fair fashion, veganisme, duurzame levensstijl, mindfulness, meditatie & yoga en persoonlijke ontwikkeling.

Voor aanvragen en meer informatie kun je mailen naar hailey@haileynoa.com of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.

Coaching

Ken je het gevoel dat je in cirkels blijft denken? Omdat je vast zit in een bepaald gedachtenpartoon en er gewoon even niet uitkomt. Ik help jou om deze gedachtencirkels te doorbreken zodat er ruimte komt voor nieuwe gedachten en inzichten. Samengaan wij aan de slag met de vragen die jij hebt en creëren we inzicht en duidelijkheid. Samen ontdekken we hoe jij de gelukkigste en meest betekenisvolle versie van jezelf kunt worden. Daarbij maak ik onder andere gebruik van NLP, Law of Attraction en Emotional Freedom Technique.

Op dit moment bied ik twee verschillende vormen van coaching aan:

  • Een coachingssessie: 1-op-1 coaching waarin we in één of meer sessies aan de slag gaan om jouw droomleven te realiseren.
  • Een koffiedate: een eenmalige koffiedate die inspiratie en duidelijkheid geeft over je vervolgstappen.

Meer informatie over coaching by Hailey - Samenwerken Hailey

 

Mail Hailey:

 

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht